Feldolgozás
loading

Hiszünk az automatizációban és a fejlődésben

Mi a 23VNet Kft. -nél hisszük, hogy az automatizált rendszerek nyújtják a leggyorsabb és leghatékonyabb választ a domain regisztrációs, webtárhely és virtuális szerverekkel kapcsolatos kérdésekre.

Életünkben nagyon fontos az idő. Fontos, hogy a rendelkezésünkre állót mire fordítjuk. Ugyanazt a tevékenységet, legyen szó

  • névszerver cseréről vagy
  • dns beállításról,
  • domain felvételéről egy tárhelyre vagy
  • akár egy e-mail fiók létrehozásáról
kérhetjük ügyintézőtől is és megvárhatjuk, amíg a feladatot elvégzi hamarabb vagy később. Megvárhatjuk ezután a visszajelzését a feladat elvégzéséről és ellenőrizhetjük, hogy mindent rendben találunk-e. Rossz esetben bosszankodhatunk azon is, hogy valami félreértés történt, újabb probléma merült fel, annak javítása további időbe telik.
Van azonban arra is mód, hogy a szükséges beállítás vagy módosítás azonnal rendelkezésünkre álljon.
Ezt a lehetőséget biztosítják az automatizált rendszerek.

Az elmúlt évtizedekben az ügyintézés formáját a papírok kitöltögetése és sorbanállás jelentette. Sok helyen még ma is megvannak ennek a rendszernek a maradványai.

Hisszük, hogy a "dokumentáció tologató rendszer" és az "ügyintézőre várás" is, ahogyan a kőtáblák dokumentációs használata is idővel kikerülnek a mindennapokból. Felváltják őket a gombnyomásra elérhető megoldások. Később talán hangalapú vagy gondolat alapú rendszerek.

Ezért fejlesztjük folyamatosan hostit.hu számlázási adminisztrációs felületünket és ezért bővítjük folyamatosan tudasbazis.hostit.hu tudásbázisunkat. Ez utóbbiban található az automata rendszereink leírása olyan esetekre, ahol a beállítás magyarázatra szorulhat.

Látjuk, hogy jó úton haladunk.

Naponta érkezik hozzánk a visszaigazolás arról, hogy azok, akik képesek az automatizált rendszereinket használni, mennyivel gyorsabban fejlődnek.

Viszonteladóink között is jópár olyan van, akik az elsők között igényelték az elektronikus .hu regisztrációs lehetőség bevezetését, lényegesen több domaint regisztrálnak, mint azok, akik még a domain igénylőlapot küldik és várnak az ügyintéző visszajelzésére.

És ettől is több pozitív példa van webtárhely bérlőink között azokra, akik rutinosan telepítenek fel egy wordpresst és hozzák létre az Internet legújabb szeletét, amelyben az ő ajánlatuk szerepel. Ők szinte kivétel nélkül folyamatosan egy lépéssel azok előtt járnak, akik használják ugyan weboldalukat, de annak frissítéséhez vagy új oldal elkészítéséhez ügyintézőre várnak.

Hiszünk az automatizációban és hiszünk a fejlődésben.

A hostit.hu -s automatizációs megoldások elérhetőek Önnek is! Ha nem szeretne tovább várni, kezdjen hozzá most a regisztrációval.
A rendelhető szolgáltatásokat a fölső menüsorban találja. A már megrendelt szolgáltatásait Ügyfélfiókjában tarthatja nyilván.

23VNet Kft. - hostit.hu - 2017. április

23VNet KFT.
webhosting serverhosting
hostit.hu Facebook page 
hostit.hu Googleplus page
Cégnév: 23VNet KFT.
Adószám: 12188224-2-43
Közösségi adószám: HU12188224
Általános kérdések: info@hostit.hu
Egyeztetés számlázásról: szamla@hostit.hu
Iroda: 1132 Budapest, Victor Hugo 11. Alfa irodaház A2010
Telefonszám: +36-1-8089886
Ügyfélszolgálati idő: Munkanap 9:00-tól 17:00-ig