FELHASZNÁLÓI SZABÁLYZAT

A felhasználói szabályzat , beleértve a tiltott tevékenységek listáját is, részét képezi a 23VNet Kft. -vel kötött szerződésnek. Amennyiben bármilyen olyan tevékenységet végez, amelyet a szabályzat tilt a 23VNet Kft. felfüggesztheti vagy véglegesen törölheti minden felhasználói hozzáférését.

A 23VNet Kft. Felhasználói szabályzata (röviden a szabályzat) azért jött létre, hogy segítsen megvédeni a 23VNet Kft. -t, a 23VNet Kft. előfizetőit és az Internetes közösséget az általában véve felelőtlen, esetenként törvényileg is tiltott tevékenységektől. A szabályzat nem tartalmaz minden olyan tevkenységet, amelyet a 23VNet Kft. tilt. A 23VNet Kft. fenntartja a jogot, hogy a szabályzatban szereplő feltételeket és tiltó listát bármikor megváltoztahassa, amely jelenleg a http://hostit.hu/dokz/szabalyzat.html linken érhető el.

A 23VNet Kft. által tiltott tevékenységek listája:

23VNet Ügyfeleinek felelőssége az Ő ügyfeleikért:

A 23VNet Kft. Ügyfelei felelősek az Ügyfél felhasználója által okozott bármilyen nemű kárért, amennyiben a 23VNet Kft. szolgáltatását igénybe veszi.
A 23VNet Kft. Ügyfeleinek feladata megismertetni a szabályzattal a felhasználóit. Panasz esetén a 23VNet Kft. e-mailben tájékoztatja a panaszolt szolgáltatás számlafizetőjét. A szabályzat megszegése esetén a 23VNet Kft. fenntartja a jogot, hogy megszüntesse a szolgáltatást, továbbá megtesz mindent, hogy az Ügyfél további szabályszegést ne követhessen el.